hahahaha


It's me Wintana and I just wanna share my feelings with ya all.

To an black angel <3

Hela kroppen skälver
när jag ser dig så glad och snäll.
Tänk om du har försvunnit
när jag vaknar upp om en stund.

Men det är ingen dröm jag drömmer,
du som ligger där är mig lik.
Så länge du finns här hos mig,
är jag oförskämt rik.

Jag kommer aldrig med ord
kunna beskriva vad du betyder för mig.
Jag ska ge dig allt du behöver,
för jag behöver dig.


För jag är ditt ljus !

När du är trött, när du vill fly
Och oron viskar att, din dag ska aldrig gry
Jag är hos dig, känn handen kring din hand
Var stilla, var ej rädd,
För jag är ditt ljus
För jag är ditt ljus

När skuggan faller kall, när du går fram
När fågeln inte längre syns, och solen dör
Jag tänder ljus, jag tänder himlens ljus
Var trygg och tro på mig
För jag är ditt ljus
För jag är ditt ljus

Över mörka vatten, över mörka vatten
Styr mot havet nu, seglar bort
Nu är din korta stund, det liv du väntat på
Följ vågens väg, se djupet skrämmer ej
För jag är här hos dig,
För jag är ditt ljus. <3

hey gorgeous people! ;D

änihoe som skriver;D hur har ni haft de idag? själv har jag haft de helt okej faktis,lite långtråkigt men a.. de har funkat! de har kommit en tjej jätte duktig,och hon har börjat måla vår halva lägenhet, dvs mitt och min systers rum,köket och lilla toaletten.. hittils har hon blivit klart med mitt rum, och köket nu toaletten kvar! aså shit känns jäätte konstigt,har varit van hela mitt liv typ med de gamla väggen:P men de blev en snygg förändring på de! ;)
i morgon är de dags för skola,ja skiter i hur jag mår faktis haha ska gå vafan.. kommer bli galen om jag stannar hemma en dag till.. usch no more! :D
finns inget så mycket mer å säga, om ja har något itnressant eller roligt att skriva senare så gör jag det såklart (:

puss :*

30 min kvaaar!!!!

DET ÄR BARA 30 MIN KVAR TILLS ZOZII BLIR FUCKING 18!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahah vi är till och med mer hypa än zozii...

Yallafall tänkte bara höra av mig, det var ju ett tag sen trots allt och det var ett galet bra tag sen jag träffade hela kurdligan :( Ska lägga upp min och Ännie-banänies favoritlåt just nu! Har inte mycket mer att säga, haha jag vet att jag är tråkig när det kommer till att blogga men det ska bli ändring på det ;)

HAHAH, det går inte att bli fulare xD

älskar den här bilden! störtskön haha xD



varje gång ja ser de här bilderna, och kommer se dem resten av mitt liv kommer jag alltid bli glad :D


Godmorgon allihopa! änihoe här ;D

godmorgon på eer! hoppas alla mår prima :D själv är ja fortfarande sjuk,ruttnar hemma.. vill till skolan fan,finns inget å göra hemma =( fett jobbigt..! just nu kollrr jag på tv,har mtv på ibland kan den här kanalen vara så dålig men ändå såå bra, de va en fett bra låt nyss som jag älskar,och jag vet att tammi älskar den oxå!! :D Stereo love- Edward Maya till alla som inte har hört den,gå å gör de ! asså den är såå bäst:D btw videon är utspelad i grekland vet inte riktigt vart men a ;P

nu ska jag gå och försöka äta något, vi hörs!
puss och kram! :*


Zozii hära

Heeej alla där ute! Vad händer? Jag sitter inne på mitt rum har pluggat lite franska sen läst lite, duktig jag känner mig (a)
Ja, kära vänner.. det var ett bra tag sen jag skrev men så kan det gå. Nu ska jag och de andra apor i kurdligan börja skriva mer så får ni läsa våra intressanta ord som skrivs ner här haha. Anyhoe, skola i morgon.. Nya tag, snart påsklov och sen sommar lov. Snart är det studenten! Haha nee ett tag kvar har vi men ändå tiden går ju så snabbt så.. Och på tisdag minna vänner då blir lilla jag 18. Enligt allt och alla så blir jag''vuxen'', men nej jag tror inte det. Jag är ett barn och kommer alltid vara det hihi =) Känns som att jag fyllde 10 igår lixom men anyhoe Zozmoz gå äta mat nu, ha en bra kväll Kisses =D

KEEP ON SMILING,

äniehoe

heej allihopa, känns länge sen man skrev häär aså, hoppas alla har haft de bra, själv har ja haft de bra fast de senaste 3 dagarna har de varit helvete! är sjuk, som de flesta vet de gamla vanliga jag o halsfluss som är så bra vänner -.- men men,vill bara bli frisk igeen snabbt som möjligt får panik av att bara vara hemma!
anyway.. den här veckan var de olika saker att göra,känns konstigt har inte träffat kurdligan,saknat alla.. förlåt tjejer men vi ska träffas så snart som möjligt:/ !

pusspuss! <3

MASI

Heejj Bloggen

Va längesen det känns som jag skrev här , fast det var ju typ igår ändå haha. Har inte gjort mycket idag , bara pluggat typ. Har kollat på gamla bilder från back in ze days .. det var tider det alltså !
Bilderna är från 07/08 tror jag och det är när man kollar på gamla bilder som man märker att vi har förändrats galet mycket. Laddar upp några bilder på oss någon dag , pallar inte nu.
Men ni får se på ett annat fotto istället , haha bilden är på mig på min ettårs dag, en liten version av Masi , eller är inte speciellt liten på den bilden iof haha. 
         
               

Peace In The Middle East !


Da bitch is back

Aloha

Sorry bitches för bad update... tur att allas mirrpirr finns till rescue ;)
Detta sköna lov har varit en fet & lång roller-coaster. Varit med vänner, jobbat, dygnatx2(!) med planetens stördaste brydar..& jobbat *klappar mig själv på axeln*
Snart är det back to school och känner mig inte såååå sad, som jag trodde att jag skulle vara! Min dagliga ångest har försvunnit och övergått till damp slash impuls beteende. Och nej, jag klagar inte på det! Ångest är nog det äckligaste som finns. I'm happy it's gone...
Time för mig att rulla vidare till min feta soffa och svulla.

Lite pic's from a normal chill day with da gurls...









See ya, when I see ya...


MASI

Heejj bloggen

Måste berätta att jag inte är skadeglad av mig och jag är inte heller den personen som gillar o skratta åt andra typ om de ramlar eller så , men när jag såg den här videon var det andra bullar haha.
Kolla videon själva o se vad ni tycker , vet inte om det var själva dansen som var "fail" eller det som händer under inspelningen haha.
Tack tack för att du skicka den här länken tammi och tack tack för att du la in länken nadia , kärlek !



Peace In The Middle East !


trey songz on twitter

Till alla tjejer som är galna i Trey Songz kan följa han på twitter eller snarare stalka han haha.
Detta inlägg är speciellt tillägnad min älskling Nadia haha , hon är helt crazy about Trey o enligt henne är han bara hennes o ingen annans haha.
Aja här är iaf länken :  http://twitter.com/SongzYuuup

Peace In The Middle East !

ruuuuuuumpaaaaaaaaaaah

                           
Det här är vad jag kallar booteey eller ruumpaaaaaaaaaaah som sean banan säger haha !
Till alla som inte ser så är det Queen Beyonceeeee


avslutar gästinläggen med att...

lägg ut en tuuuuuuung lååt, :D


hej alla balla som läser kurdligans blogg

d är Nadia den bästa här haha, ja vet att ni har saknat mig eftersom det var feeett längesen jag skrev här haha, vad ska man berätta, har inge speciellt att säga eftersom inget speciellt har hänt. eller d har ju hänt knas saker, but, life goes on. så tack ni tjejer i kurdligan för att ni funnits, massa kärlek:). haha vet fan inte va ja ska sägaaa.. snart är lovet slut och jag har inte pluggat ett skiit, på lovet har jag träffat kompisar chillat och så, var på 1 fest hos en käära klasskamrat som fyllde 18. ´shit, i år fyller alla 92or 18, det sjuuuukt! next är Zozi och sedan Mirre, som fyller 18 asså. det är 100 år kvar till mig.. 21 oktober, u know -.-. lalala vet inte va ja ska skriva, men ajdee, GLÖM INTE MIN UNDERBARA BLOGG : http://locitas.blogg.se/ 




detta är jag, bilden är nytagen, visst är jag söt HAHAHAH, ne men en bild när ja va liten, Lil'Nadia hahahha, om man ändå vore så söt nuu!

peace n' love, and to all haters, ÄT MITT BAJS, eller nej mitt bajs är värdefult.. men fuck you'll ;)
 / Nadia den bästa

.

Skulle kunna spränga hela fucking världen just nu , blir så sur när folk uttnyttjar varandra , när tjejer uttnyttjar killar eller när killar utnyttjar tjejer. Inte på materiella grejer liksom , men allmänt att man bara leker med folk hur man vill , eller att man tror att det är okej att komma och gå när det passar personen själv.

När fan ska folk växa upp o mogna o inse att allt sånt där är skitomoget , ta vara på människorna runt om kring dig , för en dag kanske någon inte pallar med dig längre bara för att du tar den/de för givet.
 
Ingen är bättre än någon annan och ingen står högre upp än någon annan , därför ska man inte heller tro att man kan behandla folk hur man vill , man ska inte heller säga massa skitsaker som man inte menar , det är lika bra att hållakäften då om man bara har bullshit o säga.

Respektera folk , behandla andra exakt så som du själv vill bli behandlad.


MASI

Heejj Alla !

Vakna för en stund sen , väntar på att Zozii ska svara för att se om hon följer med o solar eller inte. Alltså jag ser ut ett spöke behöver verkligen sola , skiter i hur dåligt det är för huden o grejjer haha.
Zozii hade solat häromdan och oo shiet ni ska se henne man tror hon har vart i LA lr något , hon har blivit skitbrun ni ska se asså. Det är ett nytt ställe , så de har nya rör o allting därför blir man extra brun :)
Aja har inte mycket mer och skriva men hoppas alla som läser fortsätter att följa bloggen , vi kommer uppdatera oftare så det är bara fortsätta o komma hit !

Peace In The Middle East !


.

hate u for doing this to me , think that u can come and go , with no love and flow ,

pretend that it´s all good when you act like a damn fool ,

excuses after excuses pretending that we exclusive , 

I stuck around all these years ,

cried and cried your tears

MASI

Heejj allihopa !

Kurderna från kurdligan samlades idag hos Zozii haha , vi gjorde inte mycket bara chilla o försökta ta igen lite. Det var längesen vi tre träffades , dvs jag Narin och Zozii , så det var på tiden att vi träffades. Många gamla minnen från förut kom upp , båda bra och dåliga grejer men men , så är det alltid med folk man inte träffat på länge.

Vi försökte också planera vad vi skulle göra när Zozii fyllde år men vi kom inte så långt , vet iaf att vi ska hyra en lokal , längre än så har vi iaf inte kommit haha. 
Här nedan kommer några bilder från idag haha , när det gäller kommande bilder i bloggen , eller de som vi redan har laddat upp behöver inte någon ta seriöst , för det är inga bilder som vi försöker se seriösa ut.
Aja har inte så mycket mer o säga Hare bra alla !
 
P.S zozii tror att hon är i callie haha !

Peace In The Middle East !


MASI

Shoo bloggen
Jag vill lägga in massa låtar o videos men är inte så duktig på sånt så jag får vänta tills nadia visar hur man gör haha. Har inte mycket och skriva men vill bara påminna alla om att vår katt Zozii fyller 18 om en vecka :D ,
hon har längtat skitmkt men det är nu hon inser att hon inte vill grow up haha , hon vill vara den snorungen hon var för längesen. Men men Zozi vi kommer alla att bli äldre o gamla .. haha om det gör dig gladare. Iaf pyss på rumpaahn zozii love u  !
                                              

FUCK SD

Igår när jag var inne på facebook såg jag att det fanns en grupp som hette Jimmie Åkesson , Sverige Demokraternas parti ledare , när jag såg gruppen blev jag så arg att jag kände att jag var tvungen att skriva något.
Men man måste ju gå med i själva gruppen för att kunna skriva något , så jag går med o skrev massa grejer i loggen haha , tömde mitt hjärta liksom haha , iaf sen när jag berättar det här till nadia går hon också med i gruppen och skriver massa grejer. Senare på kvällen står det att Jimmie Åkesson har kommenterat sin status , ohaa haha ni skulle sett hur hype jag och Nadia blev.

När han hade svarat på det vi skrev och vi skrev tillbaka så svara han inte , sen efter att vi har skrivit massa andra grejer o "konverserat" med rasister så märker vi att de har raderat alla våra inlägg och även raderat oss från gruppen. Det visar bara hur dumma de är , att de inte ens kan ta ett samtal med invandrare , aja haha skulle vara väldigt konstigt om de kom med i riksdan , människorna som kommer rösta på de är nog ännu konstigare. Men de som är helt vrickade är iaf de invandrare som är med i SD haha .                                 


                                 

Peace In The Middle East !

KURDLIGAN



Det blev inte så bra bilder , men redigerade bilderna så att alla skulle få plats. Det här är iaf kurdligan , längst upp till vänster är det Tamara , Narin , Zozii , Anna , Mirre , Winta och Saron vill inte ha ett fotto på sig . Vi alla gick i tallbacka skolan , Tamara , Zozii , Anna och Mirre gick i samma klass , och Saron o Winta gick i samma klass. Narin som är ett år yngre än oss gick en årskurs under oss.
Varför vi kallas för kurdligan när det egentligen bara är tre kurder av alla sju vet vi inte , men det var några i vår skola som började kalla oss för kurdligan eftersom vi alla alltid gick runt med varandra i flock haha. 
Om det är något ni undrar är det bara o fråga !

Peace In The Middle East !

BTW

Glömde att säga att vår älskade Queen Beyonce sex grammys på en kväll , vilket betyder att hon satte rekord för kvinnor som vunnit flest priser under en kväll. Hon har även en ny parfym som heter Heat. Bild på den får ni se här nedan.
Kärlek till vår Queen B som alltid finns där med hennes låtar ! 

                              

Peace In The Middle East !


Heejj Bloggen , MASI här


Long time no see , shiet det var ett tag sen man skrev här sorry för dålig uppdatering , inte för att jag egentligen tror att folk har kommit och läst bloggen varje dag men ändå haha.

Det var ett tag sen sist man bloggade här men nu vår vi alla börja blogga igen och sluta vara så här lata. Just nu är det sportlov , vilket är bra vi får vila ut oss från skolan. Har inte träffat tjejerna än , eller var med Saron och Nadia och några andra häromdan och firade vår sötnos Millen som fyllde 18.
Något roligt hände på vägen dit , vill ni veta fler detaljer kan ni läsa nadias blogg : www.locitas.blogg.se ,
har inte mycket mer o skriva men vi får iaf försöka uppdatera oftare så vi får några läsare.

Peace In The Middle East

RSS 2.0