''Mr. Everything''

Heejsan älihopa. Vad händer? Det va längesen någon av oss kurder skrev här men det är så mycket i skolan att ingen av oss har fridtid längre. Snart är skolan slut och då börjar vi om på nytt!=D
Iaf jag sitter i skolan, fick reda på att jag slutade nyss. Me like! Men kan tyvärr inte gå hem, måste skriva lite arbeten sen är jag klar så lika bra att börja. Puss på er!

Jag bjuder på denna fina låt. Jag tycker att den är feeett bra. Peace;) 

                            Donnell Shawn - Mr. Everything

MASI

Heeeeejjsan alla ! Vad gör alla ? Det känns som att det var ett tag sen man bloggade men nej så är det ej. Har inte så mycket att skriva faktist kan bjuda på en skön låt istället .


Trey Songz - Don´t wanna come down

 


Peace In The Middle East !


ZOZII

Alååh alla! Vad händer? Det va åååår sen jag lilla zozmoz skrev..ska börja skirva igen här i bloggen så ni kära läsare får läsa det jag har att skriva..haha. Änyhoe vad händer just nu? Inget käkar glass, skrattar åt en skit rolig händelse som hände min bästa pappa här om dagen. HAHAHA fifan säger jag bara, han är för bäst. Iaf galet mycket plugg nu för tiden, orkar verkligen inte MEN måste klara av allt skit i skolan nu det sista. Aja det va trevligt att skriva igen efter typ 10år, men som sagt förbättring ska det bli ;) Ha en trevlig kväll, och.. GODNATT! KEEP ON SMILING,

haha !

Shoo alla igen måste visa den här videon haha den här ungen är skiiiitgullig kolla , många kanske redan har sett den men man kan inte tröttna på den haha


We don´t need no hateration

Heejjsan bloggen

Vill prata om ämnet hat idag. Det kanske är så klyschigt att prata om juste detta ämne i bloggar och för att alla alltid pratar om sånt här nuförtiden. Men seriöst varför ska man sitta och klaga på folk , varför gör den som den gör , varför har den på sig si , varför har den på si så.

Alltid , alltid , vart man än går så hör man folk hata. Skit i vad andra gör och tänk istället på hur du själv beter dig. Stör man sig på något då fine , håll det för dig själv du behöver ej säga det till någon annan bara för att du själv i slutändan kommer att bli glad av det.

We don´t need no hateration  , som Mary J Blige sjunger i låten Family Affair , ta in den där frasen alla.

Bara för det så kan ni få lyssna på låten



Peace In The Middle East !

Songzz

Tjenaaaa alla katter how u doing ( som joey brukar säga ). Det är bra vår blogg har börjat få lite fler besökare , så alla som har varit här en gång eller två kan komma tillbaka när ni vill , om ni inte gör det så är det väl bara synd för er då hähä.
Jag ställde klockan på halv fem för att börja plugga men gissa vem som gick upp kl 7 ? Vi har prov idag och jag har inte pluggat så mycket som jag egentligen borde ha gjort , aja ..
Läste i en blogg att allas älskling och favorit Trey Songz kommer till Danmark den 30 maj , synd att han inte han komma hit o entertaain alla som älskar han här i Sverige. Personligen så är jag inte en sån stor fan av Trey songz som många är , som Nadojje tex. Men men nadojje kanske borde åka ner till Danmark och träffa hennes man där ? En låt som Trey har gjort tycker jag iaf är skittung , skulle ha lagt upp videon här men vet ej hur man gör haha , så ni kan få länken istället.

Trey Songz - Don´t wanna come down
http://www.youtube.com/watch?v=9MIYEjcrgAU


Peace In The Middle East !


Random picss

Random Pictures of us ( o några andra oxå )  

                                            winta

        saron jag och nadia i skolaan


hanin , zozii , tammi , narwin o jag


                                             tamarii

                           nadia , masi

     dabra , narin , shehnaz o saron haha ( narwiin så här sexii )


Och så några egobilder haha 

                                             Anna

                                            Masi

                                          Zozii


Peace In The Middle East !


Nadojjeeeeeee

Heejj alla detta inlägg är till vår vän Nadia Imam , jaa vad ska man säga om dig , din menischa som en viss person säger ? haha ,nej men nadojjeeeeeee vår ruumpaaaaaah ( ni ska se vilken ruumpaah hon har , hon är sveriges svar på Beyonce , trust me ).
Nadojjee har kommit oss i kurdligan närmare , personligen trodde jag inte att du skulle vara som du är. Förut trodde jag att du va lite .. aa u know nadoo haha. Nej skojja nadia är helt underbaaaaaar , ni vet man blir som man umgås så det är nog därför hähä , hursomhelst nadia är glad att jag kommit nära dig älskar dig min söttttis. Föresten så ska jag och nadia en dag bila till Saudi Arabien , jag har hört att det är skitkul att bila dit med nadia .. haha ! 
Ni kan föresten läsa nadias blogg här : http://locitas.blogg.se !
                                                  Katten Nadia                                                         
                                   
             
                          


Balmain

Jag älskar de olika typerna av "kavajer" och jackor som Michael Jackson hade men nu tycker jag att de olika MJ inspererade tröjorna, koftorna o jackorna har blivit lite för mycket. De var fina i början men nej de är inte lika fina som man tyckte att de var. Men ska man ha någon MJ insperarad kavaj/jacka så ska de ha väldigt liknande drag som orginalen.
Dessa är bra exempel på sånna jackor jag pratar om , de är från märket Balmain , men tyvärr kostar de mer än vad man har råd med. De kostar nämligen runt 70 000 kr. ( Bilderna är från förra året )
                                                                        
                                      Beyonce 

           
                                                                            
                                        Rihanna 

                                                                       

Peace In The Middle East !

Ny header ska fixas

Vi vet att bloggen ser väldigt booriing ut just nu , men vi kmr att säga till ngn att fixa headern så fort vi har tid.
Oftast så ger man bloggens innehåll en chans utifrån hur framsidan/headern ser ut , är den fin och verkar intressan så vill man läsa , men ser den ut som vår blogg ser ut just nu så pallar väl ingen läsa. Aja ändring på detta ska iaf göras haha :D

Btw det är inte min grej o hata eller så men måste visa en bild på ett par skor som kissie har köpt , seriöst vem betalar för sånna skor ? 

                                               
                                  

Så vad tycker ni ?

Peace In The Middle East !

Cee Vs Bee

Jag tänkte köra en grej som baveamin ( http://baveamin.blogg.se ) brukade göra , nämligen ngt/ngn VS ngt/ngn annan. Idag så börjar vi med dessa personer som ni kan kommentera ( inte för att ngn brukar kommentera men ändå ) vilken som ni gillar mest eller vem ni skulle välja före den andra. 



                                              Ciara VS Beyonce 
                          
inte vem som bär klänningen bäst lr så , bara allmänt

                            

MASI - why don´t you love me

Godmorgon alla fiskar how u doing ? Varför jag är uppe så tidigt idag vet jag faktist inte , jag har skitmkt plugg. Iaf man har bara sig själv o skylla eftersom man inte gjort uppgifterna i tid som nu därför ligger i en hög.
Har inte så mycket att skriva därför så får ni lyssna på den här låten istället , det är Beyonce´s nya låt Why don´t you love me , låten , eller själva videon är annorlunda gentemot de videos beyonce brukar göra. Hörde från några att hon bara hade gjort låten/videon för skojskull , att den inte var seriös eller så. Låten är iaf skön o lyricsen är bra.






Peace In The Middle East !

MC - Dee n Mee fortsättning


MASI :

pomperipossa satt på en kossa tills hennes kuk börja lossna , hon bytte kön som kostade hela hennes lön , hon åkte till ön o träffa pär som hon i blev kär , de brukade äta bär och ibland fisk på egen risk 

DABRA :

allt va på skoj, få inte noj, snälla du gå till en korvmoj, det kan du behöva. lyssna på din rappning är för dom döva, för du är sämst, driver bara men jag kommer främst. mina ord rinner som smör o varför springer du för, har du blivit rädd? gå och ring fredd så ingen olycka blir skedd

MASI :

du tror du är cool men du är inget förutom en fool , du leker så bäst men är sämst , du får folk att må pest ,skojja skojja , du gör att folk vill gå på fest lr kanske rida en häst ? du tror du är lång men du ser ut som en stång , jag vill sjunga en sång men det känns juh helt wrång , alla säger hej till mej som skapar ståhej ,jag gör så att din tjej får i sig , men mest av allt dabra vill jag ha dig i mig

DABRA :

snälla sluta jag kommer börja tjuta för av dina ord blir dum, man läser dom sen blir man stum, vad ska vi göra? inget mer vill vi höra.. så snälla va tyst innan vi börjar köra.. köra en bil flera flera mil.
vi kör enda tills du blir senil och inte kan rappa, vilket du ändå inte kan, så vi skiter i att ta trappa, asså trappan från bilen för du inte har stilen så nu ska jag gå o kolla på gröna milen!!!!

DABRA :

det är jag och mirre, i din mage får du pirre när du hör våra ord, dom går som smord och ni vill ta självmord för ni oss ej kan stoppa, ni försöker men fortsätter floppa, för ni oss ej kan toppa! rap-attacken kommer fortsätta med mirre och mig,
orden vi kommer sätta och alltid slå dig så man får verkligen akta sig, vill battla mot oss är du en dum tjej. så nu säger mirre och jag "hej-hej"(vinkar)

MASI :

här sitter jag och Dee o rappar , vi låter som jay and Bee när de gjorde crazy in love , fast skillanden är att vi här har två bees o inga G´s , hon har rumpah som jag älskar att dunka , dabra får mig o sjunka med hennes ord jag vill sjunga , hon får mig att gunga , mina ord får folk att buga och börja suga lr oj mena slicka , de slicka tills de fick hicka o inte kunde pippa sen kom hon , sen kom Queen Dee , and made me see that it was more than just me , nu var det Dee o jag , vi skulle ta de ,
ta de med storm o vinna enormt , vi skulle segra , regera , ibland spela men oftast leda

DABRA :

Vi är rapper-mc's och nu ska vi gå och äta på mcd's el om hon vill kalla det maggan som hon gjorde i vaggan när hon va liten men nu är hon sliten och ska få ta skiten för hon ser ut som min högra, hennes ansikte vill bara störa hennes röst vill man ej höra så mirre och jag fortsätter att köra... i vår lamborghini kör vi till jay-z som tillhör illuminati ni önska ni va vi men tyvär kan ni inte copy kör er egna grej så kanske ni får tjej men det är tveksamt för ni är bögar som gillar killhögar  

Peace In The Middle East !


MC - Dee n Mee !

Dabra och jag hade inte så mycket för oss igår så vi bestämde oss för att börja rimma haha , här kan ni få läsa våra ord som är guuuuldvärda , det är typ som tupac texter .. nästan iaf haha läs o se vad ni tycker era katter

MASI :

dabra va namnet aa dt är hon som va katten , tills hon träffa blatten o föll för honom som natten , fast natten den va mörk dt va oxå blatten , men dt fortsatte mellan de tills han hamna på anstalten för att han hade rånat katten som var mer värd än vatten , dabra gillade o leka , men är man med i leken får man även leken tåla , men dt var ej tid för o snåla , därför tog sig dabra inte bara an en utan åtta , den ena han va som en råtta och med de andra hon floppa , hon trodde ej att blatten , som föresten igen , var svart som natten , skulle göra tabben som skulle få honom att tänka på saken , saken som va att dabra var mer värd än vatten ..

MASI :

dabri vrf så kall kompis

Dabra :

varför så kall? för du leker ball. allt jag vill är ge dig en small!

varje dag jag tänker på dig då växer min vrede, när jag ser ditt ansikte så blir det som 3D! jag vet inte om du är på riktigt när jag hör ditt namn så blir det kittligt i min mage och du är så barnslig för du hoppar hage med din kompis mamma som börjar stamma och jag hör ditt tjut varje gång mitt rappande tar sluuuut!!!!!


Vi skrev andra grejer oxå men smarta som vi är så sparade vi de inte , men när vi skrivit nya grejjer så laddar jag upp de här !

Peace In The Middle East !


Queen B ( bahta )

Den här personen betyder så mycket för oss alla , hon ger oss råd när vi behöver hon säger vad vi ska göra när vi själva inte vet , hon ger oss värme och glädje.
Saron Bahta du vet nog inte hur mycket du betyder för mig och oss alla , love u vår gåva

Saron och Jag , min katttttttttttt


Peace In The Middle East !


Hotel Rwanda

En film som jag såg häromdagen är bland de bästa filmerna jag någosin kollat på , filmen som jag pratar om heter Hotel Rwanda. Filmen är föresten verklighets baserad , den handlar om Paul Rusesabagina som spelas av Don Cheadle , han arbetar som värd i ett hotell som mitt under folkmordet i Rwanda 1994 erbjuder hundratals flyktingar (både tutsier och hutu) en fristad. De bor i hotellet tills kriget är över.
Den här beskrivningen var väldigt kortfattad men det är en riktigt bra film som alla borde se. Saron och Nadia har pratat om filmen flera gånger , de såg den förlängesen , men jag har varit dum som inte kollat på den tills nu. Rekomenderar filmen till alla , speciellt till Rwandaneser ! 


                             

Peace In The Middle East !


MASI

Så visst har jag varit duktigt o uppdaterat några ggr idag , mashalla mashalla på mig haha , iaf de flesta som känner mig vet att jag även älskaaaaaar Adriana Lima väldigt mycket , bland vita människor så tycker jag att hon är den vackraste.
Och bland svarta människor så tror jag nog att folk vet vem jag tycker är vackrast :D Queen Beyonce ofc vem annars liksom ? 
Adriana lima har varit gift med den serbiske basketstjärnan Marko Jaric typ sen förra året , och de fick tsm barn detta år. De fick en dotter som heter Valentina Lima Jaric , personligen tycker jag att hon har fått pappans drag ,
lr just nu ser hon iaf ut som pappan men låt oss hoppas att hon ser ut som sin mamma när hon blir äldre haha.


Marko Jaric o Adriana Lima
 

Adriana Lima , Marko Jaric och deras dotter Valentina


Peace In The Middle East !

MASI

Heejj igen !

Har suttit o försökt plugga ett tag , men måste ta en paus nu så jag kan lika gärna ta o blogga. Har massa bilder o visa från födelsedagar , bröllop o bara vardagliga bilder så jag tänkte ladda upp lite då o då.
Föresten så har winta sökta till idol , så vi håller tummarna för henne o hoppas att hon går vidare. Men även om wintiiiiiii inte går vidare så vet vi att hon en dag kommer att lyckas.
Tillbaka till bilderna nu , här får ni se några bilder vi tog efter min B-day party efter att alla hade gått , eller de här katterna var iaf kvar där.


Saron , Dabra , Nadia , lite av Winta o så Jag



Dabra , Zozii , Nadia o Saron


Tänk att jag och nadia kan va så här fina


Och att jag ibland kan vara så här vacker ..


Peace In The Middle East !


MASI

Heeeeeejjsan alla

Shiet det var verkligen ett tag sen man skrev här , men vänta mina vänner vi ska nog börja blogga igen , den här bloggen har varit väldigt booriiiiiiiiiiiing , inga bilder ingenting. Aja det ska iaf bli ändring på detta , vad jag iaf personligen tycker är att ingen pallar (eller jo självklart finns det folk som pallar men inte många) läsa om vad man hade på sig eller vem man träffa och sånt.
Vi ska iaf försöka få den att bli intressan , exempel på bra/roliga och intressanta blogga är http://anagina.blogg.se haha , damn vilken blogg , läser man den en gång måste man läsa den hela tiden.
Det var allt jag hade o säga för nu mina bröder o systrar hare bra .

Peace In The Middle East !


RSS 2.0