Vi gillar olika !

Alla vi människor är olika, det vet alla. Hur vore världen om alla va lika ? Tråkig värld vi skulle leva i, alla skulle ha likadana kläder, alla skulle lyssna på samma sorts musik, alla skulle ha samma frisyr, alla skulle äta samma typ av mat vi skulle sminka oss likadant (tjejer och en del killar som gillar att sminka sig).
Förstår ni grejen? allting skulle kännas såå kopierat och stelt. Inget i samhället skulle utvecklas, allt skulle stå stilla eller så skulle allt helt enkelt gå skiitsegt.

Ska inte sitta och predika om att alla människor är lika mycket värdamen det är faktiskt så hur mycket än folk försöker förneka det, men det är dock inte alla, det är en del okunniga och ignoranta människor som har fått för sig att den anglosaxiska rasen är överlägsen.
Att vita är bättre än andra folkgrupper helt enkelt men thats not true, not truuuuuue whether you like it or not ! Vi är alla skapade olika av en anledning, så är det bara och det får trångsynta rasister inse och acceptera.

Tillsammans kan vi göra förändring och påverka det som finns runt om kring oss! Är ni emot rasism borde ni gå med i facebook-gruppen Anti-rasism för att visa ert stöd.

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000674948131#!/pages/Anti-rasism/142931369083091

Peace In The Middle East !

Kommentarer
Postat av: Anonym

BRAA BRAA MIRRE :D Fortsätt blogga!! LUuuuuvv/Haniballlsss

2010-10-08 @ 23:02:23
Postat av: Anonym

tack tack söt du är haha kurdligen får ta och börja blogga igen ! pussss haniballs

2010-10-08 @ 23:21:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0